fbpx

Pretparken & Activiteiten

orlando

Universal’s Islands of Adventure

Stel je voor dat je een magische wereld binnenstapt waar avontuur wacht op elke hoek, waar je van het ene eiland naar het andere kunt dwalen via kronkelende bruggen die over water lopen. Dat is precies wat je kunt verwachten bij Islands of Adventure, een betoverend pretpark in Orlando met zeven adembenemende themagebieden.

Bij binnenkomst door de Port of Entry word je meteen ondergedompeld in een sfeer van exotische allure, met een mix van culturele invloeden en kleurrijke winkeltjes langs de straten. Aan het einde van deze straat kun je kiezen tussen twee verschillende richtingen: naar het betoverende Seuss Landing aan de rechterkant of naar het opwindende Marvel Super Hero Island aan de linkerzijde.

Marvel Super Hero Island staat bekend om zijn opwindende attracties, waaronder de onvergetelijke Incredible Hulk Coaster, die je in een oogwenk met duizelingwekkende snelheid lanceert en je zeven keer over de kop laat gaan. Ook The Amazing Adventures of Spider-Man is een absolute must-do, een meeslepende mix van simulatie, darkride en 3D-film die je midden in het actievolle avontuur van Spider-Man plaatst.

Verderop in het park wachten nog meer avonturen. In Toon Lagoon kun je de uitdaging aangaan met drijfnatte attracties zoals Dudley Do-Right’s Ripsaw Falls en Popeye & Bluto’s Bilge-Rat Barges. En voor de durfallen is er Jurassic Park, waar je oog in oog komt te staan met angstaanjagende dinosaurussen in attracties zoals de Jurassic Park River Adventure en de adembenemende VelociCoaster.

Voor de liefhebbers van magie en betovering is er The Wizarding World of Harry Potter, een prachtige wereld vol met gedetailleerde reconstructies van iconische locaties zoals Zweinsveld en kasteel Zweinstein. Hier kun je zelfs plaatsnemen op Hagrid’s Motorbike Adventure, een verhaal achtige achtbaan die je meeneemt op een adembenemende reis door het betoverde bos.

En vergeet niet een ritje te maken in de Hogwarts Express, die je verbindt met Diagon Alley in het naburige Universal Studios park. Ten slotte is er Seuss Landing, een kleurrijke en komische wereld geïnspireerd op de boeken van Dr. Seuss, waar je kunt genieten van attracties zoals The Cat in the Hat en de Caro-Seuss-El draaimolen. 

Islands of Adventure is niet zomaar een pretpark; het is een betoverende bestemming vol met opwinding, avontuur en magie, waar dromen werkelijkheid worden en herinneringen voor het leven worden gecreëerd.

Magic Kingdom

Disney’s Magic Kingdom, gelegen in het bruisende hart van het betoverende Walt Disney World Resort in het zonnige Florida, het Kasteelpark van Walt Disney World is niet alleen een pretpark, maar een epische reis naar verschillende themagebieden die je nooit

Lees verder »

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt

Lees verder »

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding.  Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een

Lees verder »