fbpx

Pretparken & Activiteiten

orlando

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt aan Mickey & Minnie’s Runaway Railway. 

Rondom Echo lake, het volgende themagebied, vindt je Indiana Jones Stuntshow Spectacular en de attractie Star Tours: The Adventure Continues. Of zing mee met de bekende hit van de hitfilm Frozen bij de Frozen Sing-Along. 

Krimp naar de grote van een speelgoedpop in Toy Story Land. hier vindt je de achtbaan van Slinky in Slinky Dog Dash, of schiet om je heen bij Toy Story Mania bij de kermisspelletjes. 

Op Sunset boulevard loop je al snel het Hollywood Tower Hotel, de Twilight Zone Tower of Terror tegen het lijf, stap in de lift die je meeneemt naar de twilight zone. om de hoek vindt je ook Rock ‘n’ Rollercoaster Starring Aerosmith, een snelle achtbaan. ook vindt je hier een tweetal shows, Beauty and the Beast: Live on Stage en laat je verwonderen door de avondshow Fantasmic! waar Mickey Mouse je meeneemt op reis door zijn dromen. 

Reis naar een Galaxy far,far away in Star Wars: Galaxy’s Edge, een enorm themagebied dat geheel gebaseerd is op het dorp Batuu uit de Star Wars filmreeks. In Star Wars: Rise of the Resistance moet je ontsnappen uit de handen van de First Order, of vlieg met de Millenium Falcon van Han Solo in Millenium Falcon:Smugglers Run. in dit enorme themagebied heb je ook verschillende culinaire hoogstandjes zoals de Ronto Wrap of de Blue en Green Milk. of ga lekker eten bij Docking Bay 7. 

Om het helemaal af te maken kan je in dit gebied ook een Lightsaber maken bij Savi’s Workshop of bouw je eigen Droid unit bij het Droid Depot. kortom heel veel te beleven.

Magic Kingdom

Disney’s Magic Kingdom, gelegen in het bruisende hart van het betoverende Walt Disney World Resort in het zonnige Florida, het Kasteelpark van Walt Disney World is niet alleen een pretpark, maar een epische reis naar verschillende themagebieden die je nooit

Lees verder »

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt

Lees verder »

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding.  Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een

Lees verder »