fbpx

Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op.

We begrijpen heel goed dat je wellicht vragen hebt over onze reizen. We zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00 uur. Op afspraak kun je natuurlijk ook langskomen bij ons op kantoor in Haarlem.

MagicFlex: Boeken zonder zorgen.

MagicFlex: flexibiliteit voor €89.

Stel je voor dat je reisplannen plots veranderen. Met MagicFlex, een extra optie voor slechts 89 euro per persoon, hoef je je geen zorgen te maken. Tot 3 maanden voor vertrek kun je probleemloos je reis omboeken naar een andere datum of andere betoverende bestemming binnen ons aanbod bij Travel The Magic, op voorwaarde dat deze beschikbaar is. En het mooie is, je betaalt alleen het eventuele prijsverschil tussen de geboekte reizen. Met MagicFlex ben je verzekerd van flexibiliteit en gemoedsrust voor jouw reisavonturen.

Meld je aan voor de informatie bijeenkomst.

Wil je persoonlijk kennismaken met de reisleiding of heb je vragen over onze groepsreizen? Meld je dan aan voor onze eerstvolgende informatie bijeenkomst.

Wanneer?

Orlando & Anaheim >2 juli – 19:00
Tokyo > 2 juli – 20:30

Reis- en boekingsvoorwaarden.

De voorwaarden kunt u downloaden via onderstaande link. Lukt het niet? Neem contact met ons op, we sturen je dan een kopie per e-mail.

Garantieregeling.

De combinatie van reisdiensten die u wordt aangeboden, is een pakketreis in de zin van de Richtlijn Pakketreizen (EU) 2015/2302. Hierdoor kunt u aanspraak maken op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden.

Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt Travel The Magic, onderdeel van Travel Orlando B.V. gebruik van VZR Garant. VZR Garant is een erkende garantieregeling.

Mocht Travel Orlando B.V. voor het einde van uw boeking in financieel onvermogen geraken dan zal VZR Garant, afhankelijk van de situatie, er voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of gerepatrieerd wordt. U kunt de voorwaarden van de garantieregeling vinden op de website van VZR Garant (www.vzr-garant.nl).

Hiermee heeft Travel Orlando B.V. zich van bescherming bij insolventie voorzien bij VZR Garant. Wanneer diensten door insolventie van Travel Orlando B.V. niet worden verleend, kunt u contact opnemen met VZR Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via info@vzr-garant.nl of +31 (0)85 13 07 630.