fbpx

HONG KONG & SHANGHAI, China

Vlieg naar China en bezoek o.a.
Hong kong & shanghai

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Hong Kong & Shanghai!

Vliegtickets, verblijf hotels, pretpark tickets en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je reist in een gezellige groep van enthousiaste 20-ers en 30-ers, soms wat jonger en soms iets ouder. Ondanks dat het een groepsreis is heb je ook alle vrijheid om los van de groep alle pretparken te ontdekken.

lees meer

11 of 16-daagse reis naar Hong Kong, Shanghai én Beijing

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Populaire reizen

Deze reizen worden vaak geboekt

11-daagse groepsreis naar Disneyland Hong Kong & Shanghai

Combineer een citytrip naar Hong Kong en Shanghai met bezoek aan zowel Hong Kong Disneyland als Shanghai Disneyland! Op dit moment werken we hard door om alles tot in de puntjes te regelen.

nieuw

16-daagse groepsreis naar Hong Kong, Shanghai én Beijing

Heb je meer tijd, en wil je nog meer zien? Maak deze reis compleet met een bezoek aan Beijing. Een ticket voor Universal Studios Beijing is inbegrepen.

nieuw

17-daagse groepsreis naar alle Disney parken in Azie!

Wil jij alle Disney parken in Azië bezoeken in één geweldige trip? Dan is deze reis echt iets voor jou!

nieuw!

11 of 16-daagse reis naar Hong Kong, Shanghai én Beijing

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Zorgeloos op reis. Altijd een compleet pakket mét tickets voor Disneyland.

Vanuit Amsterdam vlieg je naar Hong Kong, daar staat een bezoek aan het eerste Disneypark van deze reis op de planning. Naast het bezoeken van Disney heb je ook tijd om deze prachtige stad te ontdekken. Na een aantal dagen vertrekken we naar Shanghai waar het tweede Disneypark van deze reis gaan bezoeken. Ook hier heb je genoeg tijd om de stad te bewonderen. Boek je de 15-daagse reis? Dan gaan we na deze stop in Shanghai met een razendsnelle trein door naar Beijing. In deze hoofdstad bezoeken we Universal Studios Beijing én maken we een uitstapje naar de Chineese Muur.

Vochtige zomers en milde winters.

De klimaten in Hong Kong, Shanghai en Beijing variëren van een vochtig subtropisch klimaat in Hong Kong met hete, vochtige zomers en milde winters, tot een vochtig subtropisch klimaat in Shanghai met vergelijkbare zomerse en winterse omstandigheden, en een vochtig continentaal klimaat in Beijing met hete, vochtige zomers en koude, droge winters.

Hong Kong

  • Zomers: Hong Kong heeft hete en vochtige zomers, met temperaturen die regelmatig boven de 30°C  uitkomen. De luchtvochtigheid is extreem hoog, waardoor het weer benauwd en oncomfortabel aanvoelt. Regenval is gebruikelijk, vooral tijdens de zomermaanden, met frequente stortbuien en onweersbuien.
  • Winters: De winters in Hong Kong zijn over het algemeen mild en droog, met temperaturen die zelden onder de 10°C dalen. Sneeuwval is buitengewoon zeldzaam en vorst komt zelden voor.

Shanghai

  • Zomers: Shanghai ervaart hete en vochtige zomers, vergelijkbaar met die van Hong Kong. Temperaturen kunnen regelmatig boven de 30°C stijgen, met hoge luchtvochtigheid en frequente regenval, vaak in de vorm van stortbuien en onweersbuien.
  • Winters: De winters in Shanghai zijn koeler dan die in Hong Kong, maar nog steeds relatief mild. Overdag liggen de temperaturen meestal tussen de 5°C en 10°C, met koudere nachten. Sneeuwval is zeldzaam, maar mogelijk in de koudste maanden.

Beijing

  • Zomers: Beijing heeft warme, vochtige zomers, hoewel iets minder vochtig dan die in Shanghai en Hong Kong. Temperaturen kunnen echter nog steeds boven de 30°C stijgen, maar de luchtvochtigheid is over het algemeen lager. Regenval is minder frequent dan in de zuidelijke steden.
  • Winters: De winters in Beijing zijn koud en droog, met temperaturen die regelmatig onder het vriespunt dalen. Sneeuwval is gebruikelijk in de wintermaanden, en harde vorst kan optreden, vooral ‘s nachts.