fbpx

ANAHEIM, Californië

Ontdek de magie van het originele Disneyland
aan de westkust van Amerika!

Boek een zorgeloze droomvakantie naar Californië en bezoek het originele Disneyland in Anaheim!

Vliegtickets, verblijf hotel of motel, pretpark tickets en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je reist in een gezellige groep van enthousiaste 20-ers en 30-ers, soms wat jonger en soms iets ouder. Ondanks dat het een groepsreis is heb je ook alle vrijheid om los van de groep alle pretparken te ontdekken.

lees meer

10- of 12-daagse reis naar Anaheim

15-daagse reis van Las Vegas naar Anaheim

16-daagse reis van San Francisco naar Anaheim

Of Anaheim nou je startpunt of eindbestemming is, we gaan altijd voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Populaire reizen

Deze reizen worden vaak geboekt

12-daagse groepsreis naar Disneyland in Anaheim

Ontdek Disneyland & Disney California Adventure tijdens deze 12-daagse reis naar Anaheim.

POPULAIR

15-daagse groepsreis naar Anaheim & Las Vegas!

Anaheim combineren met een Roadtrip naar Vegas? Dan is deze 15-daagse reis perfect voor jou.

POPULAIR

10- of 12-daagse reis naar Anaheim

15-daagse reis van Las Vegas naar Anaheim

16-daagse reis van San Francisco naar Anaheim

Of Anaheim nou je startpunt of eindbestemming is, we gaan altijd voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Zorgeloos op reis. Altijd een compleet pakket mét tickets voor Disneyland.

Ontmoet nieuwe vrienden op Schiphol en vertrek samen naar Anaheim! Hier vindt je het originele Disneyland park en Disney California Adventure. Wil je meer zien van Los Angeles? Wat dacht je bijvoorbeeld van een tour door Hollywood, een bezoek aan Universal Studios of Knottsberry Farm? De reisleiding slaapt in hetzelfde hotel en is er om jou een zorgeloze en vooral onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Californië heeft een mediterraan klimaat met milde, natte winters en warme, droge zomers. 🌤️

Het klimaat in Los Angeles, Californië, wordt over het algemeen beschouwd als een mediterraan klimaat, gekenmerkt door milde, natte winters en warme, droge zomers. Hier zijn enkele belangrijke kenmerken van het klimaat in Los Angeles:

  1. Milde winters: De winters in Los Angeles zijn over het algemeen mild en nat. Temperaturen schommelen meestal tussen de 10°C en 20°C (50°F – 68°F) tijdens de dag, met af en toe regenval. ‘s Nachts kunnen de temperaturen dalen tot onder de 10°C (50°F).

  2. Droge zomers: De zomers in Los Angeles zijn warm en droog. Temperaturen kunnen regelmatig boven de 30°C (86°F) stijgen, met pieken die soms de 35°C (95°F) bereiken. Neerslag is zeldzaam tijdens de zomermaanden, wat resulteert in lange periodes van zonnig weer.

  3. Laag vochtigheidsniveau: Los Angeles staat bekend om zijn relatief lage luchtvochtigheid, vooral tijdens de zomermaanden. Dit draagt bij aan het comfortabele gevoel, zelfs bij hoge temperaturen.

  4. Mist en nevel: In de vroege ochtend kunnen kustgebieden van Los Angeles soms worden gehuld in mist of nevel, vooral in de zomermaanden. Dit fenomeen staat bekend als “marine layer” en kan van invloed zijn op de zichtbaarheid, maar lost meestal snel op na zonsopgang.

Over het algemeen geniet Los Angeles van een aangenaam klimaat dat bijdraagt aan zijn populariteit als bestemming voor pretpark liefhebbers.