fbpx

ORLANDO, Florida

geniet van dé
pretpark hoofdstad
van de wereld

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Orlando!

Vliegtickets, verblijf in villa of appartement, pretpark tickets en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je reist in een gezellige groep van enthousiaste 20-ers en 30-ers, soms wat jonger en soms iets ouder. Ondanks dat het een groepsreis is heb je ook alle vrijheid om los van de groep alle pretparken te ontdekken.

lees meer

9- 12- of 15-daagse reis naar Orlando.

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Of kies voor een 16-daagse reis naar Orlando in combinatie met een Disney Cruise!

Populaire reizen

Deze reizen worden vaak geboekt

12-daagse groepsreis naar Disney World

Ontdek de parken van Walt Disney World tijdens deze 12-daagse reis naar Orlando. Diverse vertrek mogelijkheden in 2024 en 2025.

POPULAIR

15-daagse groepsreis naar Disney World

Wil je iets meer tijd om de parken te ontdekken? Kies dan voor de 15-daagse reis. Je hebt dan ook meer tijd voor bijvoorbeeld Universal Studios.

POPULAIR

9- 12- of 15-daagse reis naar Orlando.

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Of kies voor een 16-daagse reis naar Orlando in combinatie met een Disney Cruise!

In 2025 naar Universal Studios Orlando?

Wij bieden reizigers de mogelijkheid om tickets te boeken voor de huidige twee fantastische pretparken van Universal Studios Orlando. Vanaf volgend jaar, op een nog onbekende datum, opent Universal Studios Orlando een geheel nieuw park: EPIC Universe.

Wat is EPIC Universe?
EPIC Universe belooft een revolutionaire toevoeging te worden aan de al indrukwekkende line-up van Universal Studios Orlando. Dit nieuwe park zal jou meenemen op een onvergetelijke reis door meeslepende themagebieden, spectaculaire attracties en spannende avonturen. EPIC Universe is ontworpen om grenzen te verleggen en bezoekers onder te dompelen in werelden vol fantasie en avontuur. Verwacht state-of-the-art technologieën, interactieve ervaringen en attracties die je nergens anders zult vinden.

Flexibele Tickets
Wij begrijpen dat je graag de nieuwste attracties wilt beleven. Daarom informeren wij je graag dat de tickets die je nu bij ons boekt voor de huidige twee parken, wijzigbaar zijn. Dit betekent dat je de mogelijkheid hebt om je tickets aan te passen zodra de nieuwe tickets voor EPIC Universe beschikbaar komen.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke reis naar o.a. Universal Studios Orlando!

Boek vandaag nog en wees verzekerd van een geweldige ervaring!

Zorgeloos op reis. Altijd een compleet pakket mét tickets voor Disney World.

Reis met ons mee naar Orlando en geniet van het bekende Walt Disney World-resort bestaande uit o.a. 4 themaparken, 2 waterparken en een enorm winkel- en uitgaansgebied. Je vindt er ook twee pretparken én een waterpark van Universal. In zowel Universal Studios als in Islands of Adventure bezoek je ‘The Wizarding World of Harry Potter’. Heb je een ticket voor beide parken? Dan reis je mee met de Hogwarts Express van Diagon Alley naar Hogsmeade.

Warme zomers en warme winters wisselen elkaar af. 🌤️

Het klimaat in Florida is over het algemeen subtropisch. Warme, vochtige zomers en warme, droge winters wisselen elkaar af. In de ‘wintermaanden’ zijn de temperaturen milder, gemiddeld tussen 18 en 25 graden en is er aanzienlijk minder neerslag dan in de zomer. Vanaf Maart warmt het op en in april kun je al temperaturen boven 30 graden verwachten.

Tijdens de periode van mei t/m augustus, die valt in het hoogseizoen, is het behoorlijk warm en vochtig. Met een gemiddelde temperatuur van 32 graden in de middag tot een minimum temperatuur van 23 graden in de nacht. Vooral in de namiddag en avond is er kans op een regen- en onweersbui. Vaak zijn de buien van korte duur. Een poncho of paraplu in de tas is dan geen overbodige luxe.

Het klimaat in Florida van september t/m oktober kan onvoorspelbaar zijn. Gemiddelde temperaturen liggen tussen de 28 en 33 graden. Deze periode valt binnen het Atlantische orkaanseizoen, er is dus kans op zware regenval en wind. Het regenseizoen loopt meestal tot oktober, de hoeveelheid neerslag neemt daarna af. Vanaf half oktober daalt ook de gemiddelde temperatuur. In november en december ligt de gemiddelde temperatuur tussen de 20 en 25 graden. De zomerhitte neemt af en het is comfortabeler om buiten te zijn. De luchtvochtigheid daalt ook waardoor de kans op stormen ook afneemt. Toch kan er nog steeds af en toe een tropische storm voorkomen. In deze periode van het jaar is er veel zonneschijn, het is een populaire tijd om Florida te bezoeken.