Vliegtickets, verblijf in villa of appartement, pretpark tickets en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je reist in een gezellige groep van enthousiaste 20-ers en 30-ers, soms wat jonger en soms iets ouder. Ondanks dat het een groepsreis is heb je ook alle vrijheid om los van de groep alle pretparken te ontdekken.


Reis met ons mee naar Orlando en geniet van het bekende Walt Disney World-resort bestaande uit o.a. 4 themaparken, 2 waterparken en een enorm winkel- en uitgaansgebied. Je vindt er ook twee pretparken én een waterpark van Universal. In zowel Universal Studios als in Islands of Adventure bezoek je ‘The Wizarding World of Harry Potter’. Heb je een ticket voor beide parken? Dan reis je mee met de Hogwarts Express van Diagon Alley naar Hogsmeade.

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

✔︎ vliegtickets

✔︎ verblijf in een villa (inclusief ontbijt in de villa)

✔︎ vervoer naar alle parken en bezienswaardigheden

✔︎ onbeperkt toegang tot Walt Disney World

✔︎ hulp bij aanvragen van het ESTA

✔︎ ervaren Nederlandse reisleiding - direct vanaf Schiphol

Niets is zo vervelend als voor verrassingen komen te staan. Bij ons krijg je nooit verborgen kosten of prijsstijging verderop in het proces. De prijs die je ziet is gegarandeerd zolang de reis beschikbaar is. Je kiest zelf welke opties je toe wilt voegen aan de reis. Ter plaatse ben je alleen je kosten voor eten en drinken kwijt (en wat jij aan Mickey souvenirs wil uitgeven natuurlijk).

In elk seizoen hebben we een aantal reizen naar Orlando!

januari t/m april

mei t/m augustus

september t/m december

Nieuwsbrief