fbpx

Pretparken & Activiteiten

orlando

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding. 

Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een gebied met veel winkels en eetgelegenheden. in dit gebied stuit je gelijk op een van de topachtbanen van Florida, Iron Gwazi, de snelste en stijlste hybride achtbaan van Amerika. 

Vlak naast Morocco bevindt zich het charmante Bird Gardens, een gebied dat al sinds 1959 bezoekers betovert met zijn dierenverblijven en kindvriendelijke attracties. 

Verderop in Stanleyville wachten enkele van de meest spectaculaire attracties van Busch Gardens op je. Durf jij de uitdaging aan te gaan op SheiKra, een angstaanjagende loopingachtbaan met een vrije val, of verkoel je liever op hete dagen in de wildwaterbaan Stanley Falls Flume.

In Congo wacht de legendarische rollercoaster Kumba op waaghalzen die op zoek zijn naar een adrenalinekick, terwijl Jungala een avontuur biedt waar bezoekers dicht bij wilde dieren kunnen komen via touwbruggen en sluiproutes.

Pantopia, gelegen in het hart van het park, betovert bezoekers met zijn levendige Afrikaanse bazaar en spannende attracties zoals Scorpion, Phoenix en Falcon’s Fury, een vrijevaltoren die zelfs de moedigste avonturiers op de proef stelt.

Maar Busch Gardens biedt meer dan alleen spanning en sensatie; het park herbergt ook een overvloed aan prachtige dieren in themagebieden zoals Nairobi en Serengeti Plain. Ontdek de Myombe Reserve in Nairobi, een tropisch regenwoud waar laaglandgorilla’s en chimpansees thuis zijn, of maak een adembenemende treinrit over de Serengeti Plain, waar je oog in oog komt te staan met de majestueuze dieren van de savanne.

Voor degenen die de grenzen van de zwaartekracht willen trotseren, biedt Egypte de ijzingwekkende Montu-achtbaan en de angstaanjagende Cobra’s Curse, waar je oog in oog komt te staan met een koningsslang van dertien ton. Sluit je dag af met een rustige zweeftocht op de Sky Ride, en geniet van het prachtige uitzicht over het park. Busch Gardens is een ware oase van avontuur, spanning en natuurlijke schoonheid, waar elke hoek een nieuw wonder onthult en elke attractie een onvergetelijke ervaring biedt. 

Magic Kingdom

Disney’s Magic Kingdom, gelegen in het bruisende hart van het betoverende Walt Disney World Resort in het zonnige Florida, het Kasteelpark van Walt Disney World is niet alleen een pretpark, maar een epische reis naar verschillende themagebieden die je nooit

Lees verder »

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt

Lees verder »

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding.  Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een

Lees verder »