fbpx

Pretparken & Activiteiten

orlando

Universal Studios Orlando

Stap binnen in de magische wereld van Universal Studios, waar elke hoek een nieuw avontuur op je wacht. Je eerste stap in het park brengt je over de Plaza of the Stars, een bruisende entree die leidt naar The Streets of America. Deze straten, zoals 57th Street, Fifth Avenue en Park Avenue, zijn bezaaid met opwindende attracties en theaters die wachten om ontdekt te worden.

Met zes betoverende themagebieden rondom een schilderachtig meer, is Universal Studios een ware speeltuin voor fans van film en avontuur. Begin je reis aan de linkerkant van de Plaza of the Stars, waar de Front Lot schittert met de enorme Universal Studios Store, de ultieme plek voor souvenirs en herinneringen.

Direct naast de Front Lot betreed je Production Central, een themagebied waar de adrenaline hoog oploopt met attracties zoals Despicable Me Minion Mayhem, een opwindende simulatorrit gebaseerd op de geliefde film. Voor de waaghalzen is er de Hollywood Rip Ride Rockit, een achtbaan die langs de rand van het park snelt.

Als je verder loopt, kom je in New York, waar de Blues Brothers en de Ghostbusters je begroeten en waar je de intense sensatie van The Revenge of the Mummy kunt ervaren. Deze duistere achtbaan neemt je mee op een angstaanjagende reis vol vuurballen en aanvallende mummies.

Vervolg je avontuur naar Transformers: The Ride-3D, een futuristische darkride die je meesleurt in een epische strijd tegen de Decepticons. En met slechts een korte wandeling van New York naar San Francisco, kun je de charme van de Big Apple verruilen voor de kust van Fisherman’s Wharf.

Maar het hoogtepunt van Universal Studios Orlando? Dat moet wel het themagebied van Harry Potter zijn. Betreed Diagon Alley, waar de Gringotts Bank trots oprijst en een vuurspuwende draak waakt over de ingang. Binnen wacht de avontuurlijke Harry Potter and the Escape from Gringotts, een meeslepende achtbaanrit door de geheimzinnige gangen van de bank, waar je zelfs Harry, Ron en Hermione kunt tegenkomen.

Aan de overkant van het water wachten nog meer onvergetelijke ervaringen in de themagebieden World Expo, Springfield en Hollywood. Schiet op Aliens in Men in Black: Alien Attack, of waag een dolle rit door Krustyland in The Simpsons Ride.

En vergeet niet de klassieke E.T. Adventure, waar je op ‘fietsen’ E.T.’s planeet probeert te redden. Bij Universal Studios is avontuur nooit ver weg en blijven herinneringen een leven lang bij je.

Magic Kingdom

Disney’s Magic Kingdom, gelegen in het bruisende hart van het betoverende Walt Disney World Resort in het zonnige Florida, het Kasteelpark van Walt Disney World is niet alleen een pretpark, maar een epische reis naar verschillende themagebieden die je nooit

Lees verder »

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt

Lees verder »

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding.  Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een

Lees verder »