fbpx

Pretparken & Activiteiten

orlando

SeaWorld Orlando

Welkom bij SeaWorld Orlando, een bestemming waar avontuur en educatie samenkomen voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Gelegen in het bruisende hart van Florida’s pretpark hoofdstad, biedt SeaWorld een unieke en opwindende kijk op de wonderen van de diepe oceanen.

Stap binnen in een wereld waar de geheimen van de zeeën voor je ogen tot leven komen. SeaWorld draait om het ontdekken, begrijpen en waarderen van onze prachtige oceanen en hun fascinerende inwoners.

Een hoogtepunt van een bezoek aan SeaWorld zijn de adembenemende shows en presentaties. Laat je verrassen door de kracht en gratie van de majestueuze orka’s in de iconische Shamu-stadionshow. Bewonder de acrobatische vaardigheden van dolfijnen en zeeleeuwen tijdens andere indrukwekkende voorstellingen. Deze shows zijn niet alleen vermakelijk, maar spelen ook een cruciale rol in het creëren van bewustzijn over het behoud van onze oceanen en hun bewoners.

Voor degenen die een meer interactieve ervaring willen, biedt SeaWorld talloze mogelijkheden om dichter bij de zeedieren te komen. Van het voeren van roggen tot het ontmoeten van pinguïns, er valt altijd iets spannends te beleven. Ook de kinderen zullen dol zijn op de speciaal ontworpen speeltuinen en waterattracties.

Maar SeaWorld is meer dan alleen entertainment. Het is een vooraanstaand centrum voor onderzoek en behoud. Met baanbrekende programma’s en initiatieven werkt SeaWorld actief aan het behoud van bedreigde diersoorten en hun leefgebieden. Door een bezoek te brengen aan SeaWorld draag je rechtstreeks bij aan deze belangrijke inspanningen.

En laten we de opwindende achtbanen en attracties niet vergeten die SeaWorld te bieden heeft. Van de snelle Mako tot de angstaanjagende Kraken, er is geen gebrek aan sensaties voor de avontuurlijke zielen onder ons.Bij SeaWorld is het avontuur nooit ver weg.

Magic Kingdom

Disney’s Magic Kingdom, gelegen in het bruisende hart van het betoverende Walt Disney World Resort in het zonnige Florida, het Kasteelpark van Walt Disney World is niet alleen een pretpark, maar een epische reis naar verschillende themagebieden die je nooit

Lees verder »

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt

Lees verder »

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding.  Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een

Lees verder »