fbpx

Pretparken & Activiteiten

orlando

EPCOT

Het tweede park in het Walt Disney World resort is EPCOT. een afkorting van Experimental Prototype Community Of Tomorrow. Walt Disney’s visie van een futuristische gemeenschap. Helaas waren Walt’s plannen onhaalbaar en is EPCOT uiteindelijk ontwikkeld tot een van de pretparken van het resort. 

In dit park vind je 4 verschillende thema gebieden. Waaronder World Celebration, het hart van het park. hier bevindt zich de grote merchandise winkel Creations Shop, en kan je lekker eten bij Connections eatery of Cafe. hier vind je ook Spaceship Earth, de iconische bol van het park. 

In World Discovery zijn er een aantal adembenemende attracties zoals Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, een unieke achtbaan met de karakters uit de Marvel films. Test je eigen ontworpen auto uit in Test Track, een simulatie van verschillende eigenschappen die een auto heeft. Of ga op een missie naar Mars in Mission Space. voor thrillseekers is er hier genoeg te beleven.

World Nature biedt voor de natuur enthousiast veel moois aan, waaronder twee paviloens, The Land, hier vind je onder andere de attractie Soarin’ Around the World of The Seas, waar je onder andere op zoek kan gaan naar Nemo of een kijkje kan nemen in het enorme aqaurium. 

Rondom het meer van World Showcase vind je paviljoens van verschillende landen van de wereld. Landen als bijvoorbeeld Mexico, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Japan en China zijn hier vertegenwoordigd door medewerkers uit dat corresponderende land. Rondom World Showcase is voldoende te beleven, veel eetgelegenheden en leuke souvenirs te vinden die representatief zijn uit dat land. 

Tijdens Flower en Garden Festival vind je veel fleurige bloem- plantstukken van je favoriete Disney karakters. Tijdens Food and Wine Festival kan de echte foodie zijn lol op en kan je vanalles proeven uit verschillende keukens over de hele wereld. 

Magic Kingdom

Disney’s Magic Kingdom, gelegen in het bruisende hart van het betoverende Walt Disney World Resort in het zonnige Florida, het Kasteelpark van Walt Disney World is niet alleen een pretpark, maar een epische reis naar verschillende themagebieden die je nooit

Lees verder »

Disney’s Hollywood Studios

Begeef je in de wereld van de film, in Disney’s Hollywood Studios vind je verschillende themagebieden van de Disney Franchises. kom binnen bij Hollywood Boulevard,  de hoofdstraat van het park met aan het einde het Chinese Theater die huis biedt

Lees verder »

Busch Gardens Tampa

Welkom bij Busch Gardens, een pretpark dat elke bezoeker meeneemt op een onvergetelijke reis door negen adembenemende themagebieden vol avontuur en opwinding.  Busch gardens is verdeeld in 9 themagebieden, wanneer je het park binnenkomt beland je direct  in Morocco, een

Lees verder »