fbpx

Ik geloof nog steeds niet helemaal dat ik in Disney World Orlando ben geweest.

Pas anderhalve maand weer in Nederland, maar ik wil nu alweer terug. Wat een ervaring! Ik heb de foto’s al tientallen keren bekeken, maar ik geloof nog steeds niet helemaal dat ik in Disney World Orlando ben geweest.

Mei 2022 besloten mijn vriend en ik te boeken bij Travel Orlando. Zoals Travel The Magic toen nog heette. Vanaf dat moment was het wachten geblazen. Het zou namelijk nog ongeveer anderhalf jaar duren totdat we zouden gaan. Genoeg tijd om ons voor te bereiden dus. Gelukkig heb ik dat snel losgelaten, want er is zoveel te doen dat het eigenlijk niet realistisch is om alles te doen in 15 dagen. Zeker niet als je net als wij ook nog naar Universal Studio’s gaat. Ik zou alleen maar teleurgesteld raken als het niet zou lukken om mijn wensenlijstje af te werken. Gewoon gaan en genieten, dat was mijn insteek. 4 parken van Disney, met ieder zijn eigen stijl en sfeer. Over elk park kregen we goede tips. De ene keer was dat over het lekkere eten, de andere keer over een attractie die we zeker moesten doen of de plek waar je het beste de mooie shows kan zien. Stel de reisleiding een vraag en je krijgt antwoord.

Universal studio’s is weer een hele andere tak van sport. Niet de Disney sfeer, maar ook daar waan je je in een hele andere wereld. Een must do voor Harry Potter fans of als je houdt van de wat ruigere attracties. Want eerlijk gezegd, de attracties in Disney zijn hartstikke mooi, maar als je meer fan bent van achtbanen en ruigere attracties zit je in Universal beter.

Het was voor ons de eerste keer met een groepsreis. Dat was een klein beetje spannend, want je weet maar nooit of het klikt met de mensen. Maar bij ons klikte het zo goed dat we nieuwe vrienden hebben gemaakt. En iedereen gaat met ongeveer dezelfde reden mee dus er is altijd iets om over te kletsen.

Twijfel je nog om te gaan? Niet doen. Gewoon gaan, het wordt het avontuur van je leven en waarschijnlijk niet je laatste. Hoe erg je je ook voorneemt dit maar 1 keer te doen. Voor ons staat Tokyo al weer op de planning!

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »

Orlando of Anaheim? Allebei!

In mei 2023 ben ik met Travel the Magic voor het eerst naar Orlando geweest. Het was een onwijs leuke reis, dus na terugkomst in Nederland kriebelde het snel weer om nog een keertje mee te gaan. Toen de 10-daagse

Lees verder »