fbpx

Sterre: ‘Iedere ochtend ontbeten we met bijvoorbeeld American pancakes of roerei met spek’

‘In juli was mijn eerste ontmoeting met de groep die mee wilden gaan naar Florida. Het was ook gelijk mijn eerste aanraking met het bedrijf. Toen ik hoorde dat ik officieel mee mocht naar Florida was ik heel erg blij en enthousiast over de reis. We hadden een app groep met de mensen die officieel mee zouden gaan en langzaamaan leerden we elkaar een beetje kennen. 

Op de dag dat ik daadwerkelijk naar Florida zou gaan was ik enthousiast maar ook heel nerveus. De meeste mensen had ik in juli al ontmoet, maar omdat sommigen elkaar al kenden was ik bang dat ik niet in de groep zou passen. 

Dat veranderde al snel toen ik aankwam op Schiphol. Ik werd met open armen ontvangen en merkte al snel dat ik heel goed in de groep paste en dat we veel dezelfde interesses hadden. Ik voelde me echt thuis in de groep. 

Na een lange vliegreis gingen we hele grote bekers frisdrank en ijsjes halen en deden we boodschappen voor de aankomende dagen, wat een leuke kans was om elkaar nog beter te leren kennen. We hadden een fijne auto en een mooi huis met een zwembad, waar niemand meer weg wilde na twee weken. De reis was goed georganiseerd en er werd met iedereen rekening gehouden. Je mocht zelf kiezen wat je die dag wilde gaan doen en een paar uurtjes in de villa blijven was ook geen probleem. 

Onze reis bestond niet uit alleen maar Disney, maar uit veel meer. We zijn naar een leuk typisch Amerikaans plaatsje geweest genaamd Celebration, we zijn naar outlets geweest, we hebben een ex-tekenaar van Disney ontmoet, je kon ervoor kiezen om naar Universal te gaan en we hebben bijvoorbeeld een kano tocht gemaakt door het binnenland van Florida wat echt heel erg mooi en leuk was om te zien. 

De groep werd steeds hechter gedurende de reis en het was heel leuk om samen de dag te beginnen en weer af te sluiten. Iedere ochtend ontbeten we met bijvoorbeeld American pancakes of roerei met spek. Meestal gingen we uit eten in de avond, omdat dat goedkoper en gezelliger was. 

Vaak begonnen we de dag, waar we ook waren, met Starbucks. Ik kan me nog herinneren dat we een van de eerste dagen naar de Starbucks in Disney gingen op Mainstreet. We stonden in de rij en plotseling sprak een gezin achter ons ons aan. Ze vroegen waar we vandaan kwamen en wat we hier deden. We hebben een heel gezellig gesprek gehad en ik kan me herinneren dat ik dat zo leuk vond. In Amerika spreekt iedereen elkaar aan alsof ze elkaar al jaren kennen. Als je dat in Nederland doet, word je vaak raar aangekeken omdat we dat niet gewend zijn. 

Ik zal me deze reis altijd blijven herinneren. De groep is in twee weken zoveel voor mij gaan betekenen en ik heb Amerika weer van een andere kant gezien. De sfeer in de groep was heel goed en alles was goed geregeld. Ik zou zo weer mee gaan op een groepsreis als deze.

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »

Orlando of Anaheim? Allebei!

In mei 2023 ben ik met Travel the Magic voor het eerst naar Orlando geweest. Het was een onwijs leuke reis, dus na terugkomst in Nederland kriebelde het snel weer om nog een keertje mee te gaan. Toen de 10-daagse

Lees verder »