fbpx

Sofie: “Altijd gezelligheid om je heen”

Afgelopen jaar ben ik samen met TravelOrlando naar Orlando geweest. Wij gingen in totaal met zijn achten. Onze reis startte op het vliegveld. De vlucht naar Orlando duurt ongeveer 9,5 uur, dus genoeg tijd om elkaar al een beetje te leren kennen. Eenmaal aangekomen reden wij naar onze accommodatie. Dit was echt top! Een supermooie villa met eigen zwembad.  

Voor de mensen die denken: 2 weken pretparken is dat niet veel te lang? Het antwoord daarop is nee, als je er eenmaal bent, wil je nooit meer weg.

De dagen startte we vaak met iemand die in het zwembad werd gegooid, gevolgd door een lekker ontbijt met American pancakes. Vervolgens gingen we dan een park in en ’s avonds lekker uit eten. Het park verschilde elke dag: soms naar Disney, soms naar Universal. Het verschil tussen Disney en Universal is heel grappig om te zien. Disney is namelijk echt gericht op families en Universal veel meer op jongeren. Beide heeft iets geweldigs, Universal heeft Hogwarts en in Disney is mijn favoriete land Pandora.

Naast de geweldige pretparken zijn wij ook naar de Crystal River geweest. Dit is een prachtig natuurgebied waar je kunt kanoën. Toen we van tevoren de foto’s zagen dacht ik dat dit nooit zo mooi als op foto’s kon zijn. Nou dat kan dus wel!

Naast het kanoën zijn wij ook naar Disney Springs geweest, het uitgaansgebied van Disney, en naar de outlet mall. Als je houdt van shoppen is dit het paradijs! Er zijn hier zo veel winkels met mega aanbiedingen dat wij allemaal met precies het maximale aantal kilo’s terugkwamen op Schiphol.

We zijn met zijn achten op reis geweest. Het voordeel van in een groep reizen is dat je altijd gezelligheid om je heen hebt. Daarnaast kan je altijd opsplitsen in de parken. Zo wilde de groep nog een keer in een attractie in het Harry Potter gebied. Marc en ik wilden dat niet en zijn alle kinderattracties afgegaan. Dit was echt een van de leukste avonden en ik kijk hier altijd met veel plezier op terug.

Deze reis en deze groep was zo leuk! Ik kijk elke dag nog met veel plezier terug op deze fantastische reis en kan dan ook niet wachten om weer mee te gaan aankomend jaar!

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »