fbpx

Merel: “Het was voor mij één groot, fantastisch avontuur”

De eerste keer dat ik mee ging met de reis vond ik het wel spannend om met een groep buiten Europa te reizen. 

Het scheelde voor mij wel dat we elkaar eerder gezien hadden omdat we met z’n allen uit eten gingen voordat we de reis maakte. Ik had daardoor iedereen al ontmoet en er werd door de begeleiding vertelt wat we allemaal konden verwachten. 

Onderweg naar Schiphol vond ik het nog steeds spannend maar eenmaal op Schiphol werd ik warm onthaald en was de spanning weg. De reis kon beginnen!

Eenmaal aangekomen in Florida werden er twee grote auto’s opgehaald door de begeleiding, waardoor de groep in tweeën werd verdeeld. We hebben afgesproken dat we af en toe wel zouden wisselen van auto. Zo werd dus goed nagedacht over het groepsverband.

Na een tijdje gereden te hebben kwamen we aan in de villa. De villa was ruim met genoeg badkamers en een heel mooi zwembad.

In de avond werd er overlegd wat we de volgende dag konden en wilden doen. De reisleiding bracht je op de gewenste tijd naar het park van je keuze. 

Vaak gingen we met de hele groep naar hetzelfde park omdat we dit leuker vonden.
De eerste dag zijn we met de hele groep gegaan dat vond ik wel een fijn idee omdat ik vind dat je elkaar zo beter leert kennen.

De parken van Disney zijn goed verzorgd en er is goed over de thema’s nagedacht. Je hebt zes parken waarvan er twee waterparken zijn. Elk park heeft zijn eigen vuur/lichtshow die de moeite waard is om naar te kijken; je kijkt namelijk je ogen uit!

Naast Disney had je de mogelijkheid om naar Universal te gaan. Ook daar ben ik geweest. Er waren hele gave achtbanen en je komt in de wereld van Harry Potter. Dat was erg indrukwekkend.

Even geen zin in een pretpark? Dat kan! We zijn bijvoorbeeld gaan shoppen in een outlet, maar ook kanoën in het moeras, wat heel erg mooi was.

Als je van foto’s maken houdt, heb je in Florida kans genoeg om mooie foto’s te maken. Er werd altijd rekening gehouden wanneer iemand een foto wilde maken. De reis is heel divers en er is voor ieder wat wilds.

Als je aan mij vraagt wat het hoogtepunt was van de reis dan zou ik de reis zelf zeggen. Het was voor mij een groot fantastisch avontuur. Ik ben nu twee keer mee geweest en heb alweer twee reizen met TravelOrlando op de planning staan.

Aan het einde van de reis had ik een dubbel gevoel: ik wilde aan de ene kant graag naar huis maar aan de andere kant niet: ik zou de mensen waarmee ik op reis was missen en iedereen gaat weer terug naar ergens anders in Nederland. 

Gelukkig spreken we elkaar vaak en hebben we ook weer als groep afgesproken. We zijn een hechte groep geworden en er zijn vriendschappen ontstaan waar ik heel blij mee ben.

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »

Orlando of Anaheim? Allebei!

In mei 2023 ben ik met Travel the Magic voor het eerst naar Orlando geweest. Het was een onwijs leuke reis, dus na terugkomst in Nederland kriebelde het snel weer om nog een keertje mee te gaan. Toen de 10-daagse

Lees verder »