fbpx

Melany: “Toen we mainstreet opliepen kreeg ik echt dat magische disney gevoel. We zijn al meerdere malen in Disneyland Parijs geweest, maar dat is toch heel anders.”

Ik heb samen met mijn broer Nick deze te gekke reis geboekt. We zijn beide disneyfan en het was onze ultieme droom om naar Disneyworld te gaan. Nooit gedacht dat die ooit werkelijkheid zou worden, maar Travelorlando heeft dit mogelijk gemaakt. Na een jaar lang wachten waren vooral heel benieuwd met wie we op vakantie zouden gaan, daarom was het heel fijn om met een groot deel van de groep al kennis te hebben gemaakt tijdens een etentje.

Daardoor was het op Schiphol vooral een heel gezellig weerzien. Wat hadden we er allemaal zin in! Meteen kregen we een warm onthaal van de reisbegeleiders. Voor ons was het de eerste keer dat we zo ver vlogen, dus dat was wel even spannend. Maar het vliegen valt reuze mee, voor je het weet ben je in Amerika. En toen kon de vakantie pas echt beginnen!

In de villa aangekomen zijn we gelijk de jacuzzi ingedoken en dat voelde toch wel gek aangezien het in Nederland 4 uur ’s nachts was en we al bijna 24 uur wakker waren. Maar het gaf wel een ultiem vakantiegevoel.

De eerste dag Magic Kingdom was echt een hoogtepunt. Het was zo mooi om via de ferry op het park af te varen. Toen we mainstreet opliepen kreeg ik echt dat magische disney gevoel. We zijn al meerdere malen in Disneyland Parijs geweest, maar dat is toch heel anders. Het voelde zo onrealistisch om het kasteel in de verte te zien en te beseffen dat we er echt waren! Dat onze droom echt is uitgekomen en dit was nog maar het begin!

De disneyparken hebben me stuk voor stuk verrast. In ieder park hangt een ander sfeertje, maar overal kreeg ik dat magische disneygevoel. Magic Kingdom was voor mij het ultieme sprookje. Zo mooi om te zien hoe ze alle verhalen tot leven hebben gebracht. Struinen door de verschillende landen in Epcot, gaf me het gevoel alsof ik een wereldreis in 1 dag maakte. Toen ik Pandora (in Animal Kingdom) binnen wandelde keek ik mijn ogen uit, het is echt net alsof je in de film loopt. Flight of Passage is een unieke beleving die je hier niet mag missen. Hollywood Studios was voor ons het disneypark met de gaafste attracties! We hebben enorm genoten van een tropisch ochtendje in Typhoon Lagoon. De parken zijn overdag mooi , maar ’s avonds zijn ze echt prachtig! En nog een pluspunt kortere wachttijden bij de attracties!

We kwamen voor Disneyworld, maar Nick is ondertussen ook groot fan van Universal Studios. Een totaal andere vibe dan in disneyworld. De attracties waren echt ontzettend gaaf, vooral Velocicoaster! Ik vond het vooral heel bijzonder om over Diagon Alley te lopen en via de Hogwarts express naar Hogsmeade te gaan. Vooral de attractie bij Hogwarts en Hagrid raadt ik aan! Ik ben ook echt een groot fan van waterparken dus voor mij was Volcano Bay een must-do! Zoveel gave glijbanen en dat allemaal in een Hawaiaanse stijl, dat had ik niet willen missen.

Wat was het een gave reis met een gezellige groep! Marc en Edwin zorgen ervoor dat het voelt alsof je thuis komt. Er heerst zo’n gezellige sfeer in de villa, wat vooral komt door al het grappen en grollen. Ze doen hun uiterste best om de vakantie voor iedereen onvergetelijk te maken. En dat is hen wat ons betreft zeker gelukt!

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »