fbpx

Karen: “Sterker nog, je voelt je weer helemaal kind. Je valt van de ene verbazing in de andere”

Durf te dromen van Disney….

Je bent nooit te oud voor Disney!
Ik ben altijd dol geweest op alle films van Disney, op reizen én op pretparken.
En laat deze vakantie nou precies die combinatie bieden!

Met mijn inmiddels 36 jaar durf ik gerust te zeggen dat deze reis echt geschikt is voor alle leeftijden. 
Sterker nog, je voelt je weer helemaal kind.
Je valt van de ene verbazing in de andere. Van een geweldig huis waar je verblijft, naar de Disneyworld snelweg, naar de indrukwekkende toegangspoorten, de eerste blik op de parken (en het zijn er zoveel dat deze beleving zich herhaalt), de gelukzalige sfeer overal, het mensen kijken, de spectaculaire attracties met de al even spectaculaire wachtruimtes, tot de gezellige groepsmomenten.

Een groot voordeel vond ik dat ik kon gaan en staan waar ik wilde. Wil je met anderen de parken door, dan kan dat. Wil je even in iets kleiner gezelschap vertoeven, ook geen probleem. Ik heb genoten van Disneyworld en Universal Studios, maar ook van een fijne ontspannen dag op alligatortocht door de moerassen.

Het vervoer was perfect geregeld en alles was tot in de puntjes verzorgd.
Voorafgaand aan de reis voldoende informatie over alle voorbereidingen, reisbescheiden, data, benodigdheden, etc. Ontvangst op Schiphol, zodat je vanaf daar eigenlijk zelf al nergens meer over na hoeft te denken. Huurauto’s staan klaar bij aankomst en daardoor gelijk onderweg kunnen. Uitleg over de dagen, bezoekjes aan de supermarkt, opties voor het avondeten. Er is echt overal aan gedacht.

Dit is een vakantie die zeker voor herhaling vatbaar is.
Dus, wil jij je ook even weer ongegeneerd kind voelen? Don’t dream it, do it!

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »

Orlando of Anaheim? Allebei!

In mei 2023 ben ik met Travel the Magic voor het eerst naar Orlando geweest. Het was een onwijs leuke reis, dus na terugkomst in Nederland kriebelde het snel weer om nog een keertje mee te gaan. Toen de 10-daagse

Lees verder »