fbpx

Debbie: “ik hoefde er alleen maar voor te zorgen dat ik op tijd op Schiphol was”

Na een keer of 7 in Euro Disney te zijn geweest was in 2018 het moment dan eindelijk daar: mijn eerste reis naar de Disney Parken in Florida. Aangezien het voor mij de eerste reis naar Amerika was, was het erg prettig dat werkelijk alles voor ons werd geregeld: geen stress over het aanvragen van je ESTA, het vinden van een geschikt verblijf of het regelen van een auto; ik hoefde er alleen maar voor te zorgen dat ik op tijd op Schiphol was.

Vanaf Schiphol vlogen we naar Amerika, waar de auto al klaar stond en we binnen no time richting ons verblijf vertrokken. Een riante villa met meerdere slaap- en badkamers, een pooltafel en privé zwembad; een prima onderkomen dus, al hebben we daar uiteindelijk niet veel meer gedaan als slapen.

Er was namelijk zo veel te doen dat je bijna tijd te kort kwam. winkelen in Wallmart of in een mall, naar één van de Disney parken, naar Universal of met een airboat naar alligators zoeken: wat je ook wilde doen, je hoefde het maar aan te geven en de reisleiders zorgden er voor dat kon.

Wanneer de groep overdag niet hetzelfde wilde was dat ook geen enkel probleem; in dat geval werd de groep gewoon gesplitst en kon iedereen op die manier alsnog doen wat hij of zij wilde doen.

‘s Avonds gingen we meestal met de groep uit eten, waarna iedereen zijn eigen plan weer trok; ondanks dat heen groepsreis was had je wel echt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe je je tijd wilde besteden.

Wat mij betreft zijn deze reizen dan ook echt een aanrader; ik kan niet anders zeggen als dat alles tot in de puntjes was geregeld. Niet voor niets ga ik in december dan ook weer met TravelOrlande mee op reis om Oud en Nieuw in Disney te vieren.

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »

Orlando of Anaheim? Allebei!

In mei 2023 ben ik met Travel the Magic voor het eerst naar Orlando geweest. Het was een onwijs leuke reis, dus na terugkomst in Nederland kriebelde het snel weer om nog een keertje mee te gaan. Toen de 10-daagse

Lees verder »