fbpx

Als ik 1 activiteit mag kiezen die ik het leukst vond buiten de Disney parken bezoeken, denk ik dat het de karaoke avond was!

Iedere dag spookt deze vakantie nog minimaal vijf keer door mijn hoofd, gaat de Disney muziek op standje ‘gehoor probleem’ aan in de auto en kijk ik verliefd naar al mijn vakantie foto’s. tsja.. het effect dat een vakantie van Travel the Magic op je heeft misschien?

14 september begon dit avontuur. Een avontuur waar ik in januari van droomde, in februari
werkelijkheid van maakte en in september enorm van genoten heb. Maar goed, 14 september… om 3:00 uur de wekker, naar Schiphol en dan met half geopende ogen je mede reizigers ontmoeten, waar je zou denken dat dit onwijs ongemakkelijk is, blijkt dat reuze mee te vallen. Maar goed, je bereid jezelf ook wel voor op het feit dat je met deze mensen twee weken samen leeft en dat maakt het dan ook veel makkelijker om een gesprek aan te gaan.

Na een relaxte vlucht waande we onszelf ineens in een hele andere wereld, een wereld waar je even niet denkt aan werk, je gezin en alle andere zaken waar je thuis mee te maken hebt, maar waar je denkt aan pretparken, gezelligheid en de hitte, want het was warm!

In deze twee weken vakantie zaten we in een villa met 17 reizigers en de twee leukste reisleiders die ik me kon wensen. Het klikte onderling enorm goed en dat maakte dat we allemaal wel met elkaar optrokken in en rondom de parken.

Ik had deze twee weken toegang tot de 4 parken van Disneyworld en de twee parken van Universal studio’s. In alle parken waan je jezelf door een nieuwe magische wereld en elk park heeft zo zijn
eigen charmes. In Universal vond ik vooral de achtbaan Hagrid’s Magical Creatures Motorbike
Adventure geweldig, zeker een aanrader! Bij de parken van Disney is alles geweldig, maar als ik er wat attracties uit moet kiezen zou ik gaan voor pandora’s flight in Animal Kingdom, Tron in Magic Kingdom en Mickey and Minnie’s runaway railway in Hollywood studio’s. Ohja… ook niet te vergeten, de Mickey’s not so scary Halloween night, dit was gewoon geweldig en zeker een aanrader.

Buiten de attracties ben ik ook gegaan voor de shows, winkelen in en rondom de parken en wat
andere activiteiten. Als ik 1 activiteit uit mag kiezen die ik het leukst vond buiten de Disney parken bezoeken, denk ik dat het de karaoke avond was! Dit was echt intens genieten met leuke mede reizigers, zingende mensen en een beetje gedans.

Het heerlijke aan deze groepsreis is dat alles voor je geregeld wordt. Je werd gebracht en gehaald door de reisleiders, boodschappen hoefde je niet zelf te doen, hotspots om te gaan eten of te bezoeken werden uitgelicht en alles was tot in de puntjes verzorgd, enorme complimenten voor de reisgidsen die dit allemaal verzorgd hebben.

Al met al was deze vakantie de beste keuze die ik in mijn leven gemaakt heb. Het was de eerste keer met Travel the Magic, maar zeker niet de laatste! Het was Kei leuk, Kei gezellig en Kei goed geregeld.
Lieve mensen van Travel the Magic, Bedankt voor alles!!

Chinouk

De reis van m’n leven!

14 september 2023 was het eindelijk zover. Na hier dik een jaar naar uit te hebben gekeken mochten we dan eindelijk op reis naar Orlando met de heren en dames van TravelTheMagic. Door persoonlijke omstandigheden wist ik dat dit de

Lees verder »