fbpx

Stap binnen in de bruisende wereld van Universal Studios Hollywood, waar dromen tot leven komen en avonturen wachten om ontdekt te worden. Gelegen in het hart van het entertainmentcentrum van Los Angeles, is dit iconische themapark veel meer dan alleen een attractie – het is een ode aan de magie van de filmwereld, een eerbetoon aan de grootste blockbusters en een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

Als je door de poorten van Universal Studios Hollywood loopt, betreed je een universum waarin je zelf de hoofdrol speelt. Wandel over de Plaza of the Stars en laat je betoveren door de glitz en glamour die zo kenmerkend zijn voor Hollywood. Hier begint je reis door de betoverende themagebieden die gevuld zijn met adembenemende attracties, iconische personages en onvergetelijke momenten.

Ontdek de wonderen van Production Central, waar je jezelf kunt onderdompelen in de wereld van blockbusters als Despicable Me en The Fast and the Furious. Waag een rit in de angstaanjagende Revenge of the Mummy op. Verken de futuristische wereld van Transformers: The Ride-3D en sta oog in oog met de meest gevreesde Decepticon aller tijden, Megatron.

En natuurlijk mag je een bezoek aan het betoverende themagebied van Harry Potter niet missen. Betreed de magische wereld van Hogsmeade en laat je verrassen door de majestueuze Hogwarts Castle. Beleef de avonturen van Harry, Ron en Hermione tijdens een rit in Harry Potter and the Forbidden Journey, en laat je betoveren door de betoverende sfeer van Zweinstein.

Maar Universal Studios Hollywood heeft nog zoveel meer te bieden. Verken de spanning van World Expo, de humor van Springfield en de glans van Hollywood, waar de iconische filmsets tot leven komen en waar elke hoek een nieuw avontuur belooft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *