fbpx

Bezoek Hong Kong Disneyland & Shanghai Disneyland in één unieke reis.

Prijsindicatie

v.a. € 2995,- p.p.

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Hong Kong, Shanghai & Beijing!

Combineer een citytrip naar Hong Kong en Shanghai met bezoek aan zowel Hong Kong Disneyland als Shanghai Disneyland! Na een bezoek aan Shanghai reizen we door naar Beijing, daar bezoeken we het nieuwste park van Univeral Studios.

Vlucht & Verblijf

Bij het pakket zijn de vliegtickets inbegrepen. Tijdens de reis naar Hong Kong, Shanghai en Beijing verblijven we in 4- en 5 sterren hotels, dichtbij openbaar vervoer. De Disney parken zijn binnen een half uur bereikbaar met de metro.

Reisprogramma

Op schiphol staat de reisleiding klaar om je te helpen met inchecken voor jouw rechtstreekse vlucht naar Hong Kong. Aankomst in Hong Kong is door duur van de vlucht en tijdsverschil de volgende dag.

Bij het pakket zijn standaard 2 dagen Disneyland Hong Kong inbegrepen. Tijdens de overige dagen ontdekken we deze fantastische stad.

In de ochtend verlaten we het hotel en vertrekken richting de luchthaven voor onze vlucht naar de volgende stad op het programma; Shanghai!

We komen in de middag aan in Shanghai, alle tijd om in de avond al de stad in te gaan!

Bij het pakket zijn 2 dagen toegang tot Disneyland Shanghai inbegrepen. Een extra dag naar Disney? Informeer naar de mogelijkheden. Op dagen dat je niet naar Disney gaat kun je samen met de reisleiding of op eigen gelegenheid Shanghai ontdekken.

In de ochtend verlaten we het hotel. Met een high-speed trein razen we in 4 uur tijd van Shanghai naar de hoofdstad van China. 

De laatste dagen van de reis brengen we door in Beijing. Vanuit hier bezoeken we Universal Studios Beijing, maken we een uitstapje naar de Chinese Muur en brengen we een bezoek aan de Verboden Stad.

Aan het eind van dag vertrekken we terug naar Amsterdam.

In de ochtend kom je aan op Schiphol en is het tijd om afscheid te nemen. 

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Inclusief

Exclusief