fbpx

Bezoek Hong Kong Disneyland & Shanghai Disneyland in één unieke reis.

Prijsindicatie

v.a. € 2395 p.p.

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Hong Kong & Shanghai!

Combineer een citytrip naar Hong Kong en Shanghai met bezoek aan zowel Hong Kong Disneyland als Shanghai Disneyland! 

Vlucht & Verblijf

Bij het pakket zijn de vliegtickets inbegrepen. Tijdens de reis naar Hong Kong & Shanghai verblijven we in 4- en 5 sterren hotels, dichtbij openbaar vervoer. De Disney parken zijn binnen een half uur bereikbaar met de metro.

Reisprogramma

Benieuwd naar de invulling van de reis in Hong Kong & Shanghai? Hieronder hebben we een voorbeeld reisschema geplaatst. Geen reis is uiteraard hetzelfde, maar zo kun je toch een beeld krijgen van wat je allemaal kunt verwachten.

Op schiphol staat de reisleiding klaar om je te helpen met inchecken voor jouw rechtstreekse vlucht naar Hong Kong. Aankomst in Hong Kong is door duur van de vlucht en tijdsverschil de volgende dag.

Bij het pakket zijn standaard 2 dagen Disneyland Hong Kong inbegrepen. Tijdens de overige dagen ontdekken we deze fantastische stad.

In de ochtend verlaten we het hotel en vertrekken richting de luchthaven voor onze vlucht naar de volgende stad op het programma; Shanghai!

We komen in de middag aan in Shanghai, alle tijd om in de avond al de stad in te gaan!

Bij het pakket zijn 2 dagen toegang tot Disneyland Shanghai inbegrepen. Een extra dag naar Disney? Informeer naar de mogelijkheden. Op dagen dat je niet naar Disney gaat kun je samen met de reisleiding of op eigen gelegenheid Shanghai ontdekken.

Aan het eind van de dag vertrekken we terug naar Amsterdam. 

In de ochtend kom je aan op Schiphol en is het tijd om afscheid te nemen. 

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Inclusief

Exclusief