fbpx

TOKYO & OSAKA, Japan

Vlieg naar het verre oosten en bezoek o.a.
het mooiste Disneypark ter wereld

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Tokyo & Osaka!

Vliegtickets, verblijf hotels, pretpark tickets en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je reist in een gezellige groep van enthousiaste 20-ers en 30-ers, soms wat jonger en soms iets ouder. Ondanks dat het een groepsreis is heb je ook alle vrijheid om los van de groep alle pretparken te ontdekken.

lees meer

12-daagse reis naar Tokyo & Osaka.

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Populaire reizen

Deze reizen worden vaak geboekt

12-daagse groepsreis naar Disneyland & DisneySea

Vlieg mee naar het verre oosten en ontdek de mooiste Disney parken in Tokyo. In Osaka bezoeken we Univeral Studios Japan.

POPULAIR

12-daagse reis naar Tokyo & Osaka.

We gaan voor de full experience. Onze groepsreizen zijn met zorg samengesteld. Altijd inclusief:

Zorgeloos op reis. Altijd een compleet pakket mét tickets voor Disneyland.

Vanuit Amsterdam vliegen we rechtstreeks naar Tokyo. Volgens kenners is Tokyo DisneySea het mooiste Disneypark ter wereld. Dat wil je natuurlijk met eigen ogen zien. Er is genoeg tijd om Tokyo te ontdekken. Na ons bezoek aan deze wereldstad stappen we in de bullet train richting Osaka. Daar sluiten we de trip af met een bezoek aan de stad en aan Universal Studios Japan!

Het klimaat van Tokyo en Osaka wordt gekenmerkt door een vochtig subtropisch klimaat, met hete, vochtige zomers en milde winters.🌤️

Tokyo

    • Zomers: De zomers in Tokyo zijn heet en vochtig, met temperaturen die regelmatig boven de 30°C stijgen. De luchtvochtigheid kan zeer hoog zijn, waardoor het weer benauwd aanvoelt. Regenval is gebruikelijk, vooral in de vorm van korte, intense stortbuien en onweersbuien.
    • Winters: De winters in Tokyo zijn over het algemeen mild, met temperaturen die meestal variëren tussen de 5°C en 10°C overdag. ‘s Nachts kunnen de temperaturen dalen tot net onder het vriespunt, maar langdurige vorst is zeldzaam. Sneeuwval is ook zeldzaam, hoewel het af en toe kan voorkomen.

Osaka

    • Zomers: Net als Tokyo heeft Osaka hete en vochtige zomers, met temperaturen die regelmatig boven de 30°C  uitkomen. De hoge luchtvochtigheid draagt bij aan het benauwde gevoel, en de regenval is vergelijkbaar met die van Tokyo, met frequente stortbuien en onweersbuien.
    • Winters: De winters in Osaka zijn vergelijkbaar met die in Tokyo, met milde temperaturen overdag en koelere nachten. Sneeuwval is zeldzaam, maar mogelijk in de koudste maanden. Over het algemeen zijn de winters droger dan de zomers.