fbpx

12-daagse groepsreis Tokyo Disneyland, Tokyo DisneySea & Universal Studios Japan

v.a. € 3295,-*

Per persoon, op basis van verblijf in (gedeelde) tweepersoonskamer.

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Tokyo & Osaka!

Vlieg naar het verre oosten en bezoek o.a. het mooiste Disneypark ter wereld. Tijdens deze 12-daagse reis bezoek je beroemde pretparken als Tokyo Disneyland, Disney Sea en Universal Studios Japan. Daarnaast heb je alle tijd om Tokyo en Osaka te ontdekken en te genieten van de Japanse cultuur. Of wil jij liever extra dagen in Disney rondlopen? Naast het vaste programma is er veel mogelijk zoals bezoek aan de Harry Potter Studios Japan.

✈️ Op Schiphol staat de reisleiding al te wachten met alle juiste papieren om je te helpen met inchecken. Heb je nog nooit gevlogen? Geen probleem, tijdens onze vlucht met KLM heb je Nederlands sprekend personeel aan boord. In Tokyo staat ons team klaar om je te verwelkomen in Japan. 

Jaamataashita (tot snel) 

Vlucht & Verblijf

Bij het pakket zijn de vliegtickets inbegrepen. Tijdens de reis naar Tokyo & Osaka verblijven we in middenklasse hotels, dichtbij openbaar vervoer. De Disney parken zijn binnen een half uur bereikbaar met de metro.

Reisprogramma

Benieuwd naar de invulling van de reis in Japan? Hieronder hebben we een voorbeeld reisschema geplaatst. Geen reis is uiteraard hetzelfde, maar zo kun je toch een beeld krijgen van wat je allemaal kunt verwachten.

Op schiphol staat de reisleiding klaar om je te helpen met inchecken voor jouw rechtstreekse vlucht naar Tokyo. Aankomst in Tokyo is door duur van de vlucht en tijdsverschil de volgende dag.

Bij aankomst staat de reisleiding op je te wachten om je te begeleiden naar het hotel. Na het inchecken, even opfrissen en een hapje of drankje gaan we voor het eerst de stad ontdekken.

Je hebt 3 dagen toegang tot de parken van Disney. Tijdens de overige dagen kun je (samen met reisleiding of op eigen gelegenheid) de stad ontdekken. Bezoek bijvoorbeeld Tokyo Tower, Shibuya Crossing of de beroemde Senso-Ji tempel.

Wil je een extra dag naar Disney? Informeer naar de mogelijkheden.

Na het uitchecken vanuit het hotel vertrekken we per bullet train naar Osaka. Deze trein brengt ons in ongeveer 3 uur naar Osaka. Onderweg geniet je van het Japanse landschap.

In de avond ontdekken we het centrum van Osaka.

Op deze dag bezoeken we Universal Studios Japan. Hier vind je onder andere het beroemde Super Nintendo World en de klassieke Universal Attractie JAWS!

Tijdens deze laatste dag van de reis heb je de mogelijkheid om het bruisende Osaka te ontdekken, of je maakt een trip naar Kyoto. Gedurende ruim 1000 jaar was Kyoto de keizerlijke hoofdstad van Japan. Of ga jij liever een extra dag naar Universal Studios?

Vanuit Osaka vertrekken we met een rechtstreekse vlucht terug naar Amsterdam. Daar komen we dezelfde dag nog aan.

Extra activiteiten

Tijdens de reis heb je 3 dagen toegang tot de parken van Disney. Het is mogelijk in overleg dagen Disney toe te voegen.

Dat ze in Japan weten hoe je een pretpark moet bouwen is wel duidelijk! aan de voet van Mount Fuji kan je het beroemde Fuji Q vinden. Voor de echte durfal is dit een must nee dagtrip vanuit Tokyo.

Op slechts 20 minuten per trein vanaf Tokyo Station vind je de beroemde Harry Potter Studios. Waan je in de wereld van de beroemdste tovenaar op aarde en wandel door schitterende sets. 

Op slechts een half uurtje per trein van Osaka ligt Kyoto. Ooit de hoofdstad van Japan ademt deze stad nog de tijd van de Samurai en Geisha’s. Wie weet spot je nog een Geisha op straat of huur een kimono en stap zelf voor een dag in de schoenen van deze kunstenaars. Bezoek het samurai museum en wandel door schitterende tempels en oude straatjes. 

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Inclusief

Exclusief

Deze reis boeken?

Prijsindicatie

De genoemde prijs is indicatief.  We verwachten niet te hoeven afwijken van deze prijs. Uiterlijk 11 maanden voor vertrek zullen we contact met je opnemen indien prijzen zijn gewijzigd. Valt de definitieve prijs zodanig hoog uit dat het niet meer in jouw reisplannen past? Dan mag je de reis kosteloos annuleren.

Zorgeloos boeken met MagicFlex