fbpx

Reis naar álle Disney bestemmingen in Azië in één geweldige trip!

v.a. € 4295,- p.p.

Prijsindicatie

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Hong Kong, Shanghai & Tokyo!

Staan alle Aziatische Disney parken op jouw bucketlist? En wil je deze in één reis ontdekken? Dan is deze reis echt iets voor jou! Naast het bezoeken van de Disney parken is er een klein beetje tijd om ook in de geweldige steden wat tijd door te brengen.

Vlucht & Verblijf

Bij het pakket zijn alle vliegtickets inbegrepen. Tijdens de reis naar Hong Kong, Shanghai en Tokyo verblijven we in 4- en 5 sterren hotels, dichtbij openbaar vervoer. De Disney parken zijn altijd binnen ongeveer 25 minuten bereikbaar.

Reisprogramma

Op schiphol staat de reisleiding klaar om je te helpen met inchecken voor jouw vlucht (met overstap) naar Shanghai. Aankomst in Shanghai is door duur van de vlucht en tijdsverschil de volgende dag.

Bij het pakket zijn standaard 2 dagen Disneyland Shanghai inbegrepen. Tijdens de overige dagen ontdekken we deze fantastische stad. je kunt op stap met onze Nederlandse reisleiding, of je trekt er zelf op uit.

In de ochtend verlaten we het hotel en vertrekken richting de luchthaven voor onze vlucht naar de volgende stad op het programma; Tokyo!

We komen in de middag aan in Tokyo, alle tijd om in de avond al de stad in te gaan!

Bij het pakket zijn 4 dagen toegang tot Tokyo Disneyland en Tokyo DisneySea inbegrepen. Een extra dag naar Disney? Informeer naar de mogelijkheden. Op dagen dat je niet naar Disney gaat kun je samen met de reisleiding of op eigen gelegenheid Tokyo ontdekken.

In de ochtend verlaten we het hotel. Vanuit Tokyo vliegen we naar Hong Kong voor onze laatste stop van de reis. In de avond is het al mogelijk om een stukje van Hong Kong te ontdekken.

De laatste dagen van de reis brengen we door in Hong Kong. Vanuit hier bezoeken we Disneyland Hong Kong en de liefhebbers kunnen de stad ontdekken. Aan het eind van de 16e dag vertrekt het vliegtuig terug naar Amsterdam.

In de ochtend kom je aan op Schiphol en is het tijd om afscheid te nemen. 

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Inclusief

Exclusief

Deze reis boeken?

Prijsindicatie

De genoemde prijs is indicatief.  We verwachten niet te hoeven afwijken van deze prijs. Uiterlijk 11 maanden voor vertrek zullen we contact met je opnemen indien prijzen zijn gewijzigd. Valt de definitieve prijs zodanig hoog uit dat het niet meer in jouw reisplannen past? Dan mag je de reis kosteloos annuleren.

Bezoek alle Disney parken in Azië in één geweldige trip.