fbpx

9-daagse groepsreis Disney World Orlando

v.a. € 2345,-*

Per persoon, op basis van verblijf in (gedeelde) tweepersoonskamer.

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Boek een onbezorgde droomvakantie naar Orlando! Geniet van dé pretpark hoofdstad van de wereld.

Vliegtickets, verblijf in luxe villa of appartement, pretpark tickets en ervaren Nederlandse reisleiding direct vanaf Schiphol. Je reist in een gezellige groep van enthousiaste 20-ers en 30-ers, soms wat jonger en soms iets ouder. Ondanks dat het een groepsreis is heb je ook alle vrijheid om los van de groep alle pretparken te ontdekken.

Vlucht & Verblijf

Bij het pakket zijn de vliegtickets (inc. ruim- en handbagage) inbegrepen. Als groep verblijven we in een prachtige villa, vaak met tien slaapkamers, dichtbij Disney World. Dagelijks vervoer naar de parken en terug wordt verzorgd door de Nederlandse reisleiding in Orlando.

Reisprogramma

Benieuwd naar de invulling van de reis in Orlando? Hieronder hebben we een voorbeeld reisschema geplaatst. Geen reis is uiteraard hetzelfde, maar zo kun je toch een beeld krijgen van wat je allemaal kunt verwachten.

In de ochtend vertrek je met de groep naar Amerika. Tijdens de overstap in Amerika passeer je immigratie. Aankomst in Orlando is, door het tijdsverschil, nog dezelfde dag. Bij aankomst wacht de lokale (Nederlandse) reisleiding je op, om je naar de villa te brengen.

Tijdens deze 9 daagse reis heb je 6 volle dagen om van de pretparken te genieten. Standaard is elke dag toegang tot te parken van Walt Disney World inbegrepen. Wil je meer parken bezoeken? Dan adviseren we een langere reis te boeken. Je kunt dan bijvoorbeeld ook Universal Studios Orlando, SeaWorld & Bush Gardens bezoeken.

Het vliegtuig vertrekt in de vroege middag weer terug naar Amsterdam. Ook op de terugreis zul je hoogstwaarschijnlijk moeten overstappen.

In de ochtend land je weer op Schiphol met een koffer vol souvenirs en je bent een onvergetelijke ervaring rijker.

Extra activiteiten

Tijdens de reis heb je onbeperkt toegang tot de parken van Walt Disney World. Wil je meer? Dan kan dat. Wanneer je verschillende parken wilt bezoeken buiten Disney World om raden we je wel aan om een langere reis te kiezen indien mogelijk. Je kunt jouw reis uitbreiden met o.a. onderstaande parken en/of activiteiten. Mis je iets? Neem even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezoek ook de parken van Universal Orlando tijdens de groepsreis. Net als naar de andere parken is vervoer vanuit de villa geregeld. 

Bij een 9-daagse reis adviseren we een ticket met maximaal 2 dagen toegang te nemen. Je hebt dan toegang tot Universal Studios, Islands of Adventure.

Tickets voor Universal kun je op voorhand bij ons al boeken. Nog niet helemaal zeker? Dan kun je tickets tot een week voor vertrek bij ons nog bestellen.

In SeaWorld vind je een aantal toffe achtbanen zoals bijvoorbeeld de nieuwste Pipeline Coaster.

Tickets voor SeaWorld kunnen we tot 24 uur van te voren voor je regelen. Je kunt daarom eerst kijken of je niet tóch genoeg hebt aan de parken van Disney voordat je een beslissing maakt.

Busch Gardens ligt op iets meer dan een uurtje rijden vanaf Orlando. Een must-do voor achtbaan liefhebbers. Wij regelen vervoer van en naar het park.

Tickets voor Busch Gardens kunnen we tot 24 uur van te voren voor je regelen. Je kunt daarom eerst kijken of je niet tóch genoeg hebt aan de parken van Disney voordat je een beslissing maakt.

Wil je de parken vanuit de lucht bewonderen? Maak dan een spannende helikoptervlucht over bijvoorbeeld, SeaWorld & Universal of over Walt Disney World. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar en is al mogelijk vanaf 2 personen.

Het beroemde Kennedy Space Center ligt op iets meer dan een uurtje vanaf Orlando.

Tickets voor Kennedy Space Center kunnen we tot 24 uur van te voren voor je regelen. Je kunt daarom eerst kijken of je niet tóch genoeg hebt aan de parken van Disney voordat je een beslissing maakt.

Raas met hoge snelheid over de moerrassen van Florida. Wij regelen de tickets en vervoer, de opstapplaats ligt op ongeveer een half uurtje vanaf de villa.

Shop-till-you-drop kan heel goed in Orlando. Ga je opzoek naar een koopje in de outlet malls of wil je iets luxer shoppen? Het kan makkelijk in Orlando.

Naast de standaard uitjes naar beroemde pretparken en de genoemde activiteiten, nemen de reisleiders je graag mee om te laten zien wat Florida voor hen zo bijzonder maakt. Of het nou een gezellig etentje is bij een American diner of een bezoekje aan Celebration (het oude door Disney gebouwde plaatsje vlak bij DisneyWold).  Er is heel veel mogelijk.  

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Inclusief

Exclusief

Bekijk ook de 12- en 15- daagse reizen.

12-daagse reis Disney World Orlando

Tijdens deze reis heb je voldoende dagen om alle parken van Disney World te ontdekken en heb je tijd om ook Universal Studios in Orlando te ontdekken. Of bezoek ook Busch Gardens in Tampa.

v.a. € 2395*

15-daagse reis Disney World Orlando

Tijdens deze reis heb je voldoende dagen om alle parken van Disney World te ontdekken en heb je tijd om ook Universal Studios in Orlando te ontdekken. Of bezoek ook Busch Gardens in Tampa.

v.a. € 2595*