fbpx

12-daagse groepsreis Disneyland Anaheim & Los Angeles

v.a. €2695,-*

Per persoon, op basis van verblijf in (gedeelde) tweepersoonskamer.

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Boek een 12-daagse reis naar o.a. het originele Disneyland park in Anaheim.

Bezoek het originele Disneyland én de stad LA. Tijdens deze 12-daagse reis heb jij alle tijd om de twee parken van Disney te ontdekken. Daarnaast is er tijd voor andere parken als Knott’s Berry Farm, Universal Studios Hollywood en uiteraard een bezoek aan de Hollywood Hills.

Vlucht & Verblijf

Op Schiphol staat de reisleiding al te wachten met alle juiste papieren om naar Amerika te vertrekken. Heb je nog nooit gevlogen? Geen probleem, de reisleiding vliegt met de groep mee. In Anaheim verblijven we in een keurig motel dichtbij de Disney parken. 

Reisprogramma

Benieuwd naar de invulling van de reis in Anaheim?

In de ochtend vertrek je met de groep naar Amerika. Tijdens de overstap in Amerika passeer je immigratie. Aankomst in Los Angeles is, door het tijdsverschil, nog dezelfde dag. Bij aankomst wacht de lokale (nederlandse) reisleiding je op, om je naar het hotel te brengen.

Je staat natuurlijk te popelen om naar Disneyland te gaan. Daarom bezoeken we de eerste dagen van de reis de parken van Disney. Bij de reis zit minimaal 4 dagen toegang tot Disney inbegrepen. De overige dagen is er genoeg te beleven en ontdekken. Zo kan je de andere pretparken in de buurt bezoeken (Universal Studios, Knott’s Berry Farm en Six Flags Magic Mountain) of ga jij liever nog een extra dag naar Disney? 

Uiteraard kan een bezoek aan de stad LA niet ontbreken. We bezoeken meerdere beroemde highlights van de stad als de Hollywood Sign, Rodeo Drive en de Walk of Fame. Als er tijd over is bezoeken we ook het mooie Santa Monica Pier en Venice Beach. 

Het vliegtuig vertrekt in de ochtend weer terug naar Amsterdam. Ook op de terugreis zul je hoogstwaarschijnlijk moeten overstappen. Je vertrekt vanuit Los Angeles terug naar Amsterdam.

In de ochtend land je weer op Schiphol met een koffer vol souvenirs en je bent een onvergetelijke ervaring rijker.

Extra activiteiten

Tijdens de reis heb je 4-dagen toegang tot Disneyland en Disney California Adventure. Wil je iets extra’s toevoegen? 

Universal Studios Hollywood is jouw ticket naar ongeëvenaarde entertainment. Verken filmische hoogtepunten op de Studio Tour, ontmoet filmsterren in real-life en beleef magie in The Wizarding World of Harry Potter. Betreed Super Nintendo World, waar Super Mario tot leven komt! Spring in zijn iconische wereld, geniet van high-tech attracties en ontmoet bekende personages. Van blockbusterfilms tot gamewerelden, hier wordt jouw dag een episch avontuur. Universal Studios Hollywood – waar jouw favoriete verhalen tot leven komen!

Van alle Six Flags parken is dit één van de beroemdste. Mede dankzij de 20 achtbanen die er staan. Dit park mist de decoratie en thematisering van Disney en Universal maar maakt dat ruim goed met alle thrills.  De echte coaster liefhebber kan niet naar LA zonder een bezoek aan dit bijzondere park.

Wat van oorsprong begon als de ‘berry farm’ van de familie Knotts, is uitgegroeid tot één van de beroemdste pretparken van Amerika. En zoals ze zelf claimen; het oudste pretpark van Amerika. Ontdek het oude calico ghosttown met western thema en bezoek de smid of de houtberwerker. Of haal jij liever een drankje in de saloon? Naast het western gedeelte heeft Knotts vooral hele gave achtbanen staan zoals Excelerator en Hang Time. Op slechts tien minuten van Disneyland is dit park heel makkelijk toe te voegen aan je programma.

* prijs op basis van beschikbaarheid en exclusief € 27,50 boekingskosten.

Inclusief

Exclusief

Bekijk ook onze andere reizen naar de Westkust

10-daagse reis Disneyland Anaheim

Bezoek het originele Disneyland park en Disney California Adventure in Anaheim. Naast de Disney parken is er tijd genoeg om ook een bezoek te brengen aan Universal Studios Hollywood.

v.a. € 2495*

15-daagse reis Anaheim & Las Vegas!

Wil je meer zien dan alleen de Disney parken? Kies dan voor deze 15-daagse reis naar Anaheim én Las Vegas. Verblijf op de beroemde 'strip' en maak een uitstapje naar de Grand Canyon.

V.A. € 3395*

16-daagse reis van San Francisco naar Anaheim

Maak een trip door Californië! Onderweg kom je een aantal natuurparken tegen, en je sluit af in Los Angeles, Anaheim. Daar bezoek je uiteraard Disneyland & California Adventure.

coming soon